Programma De Overgang en Werk

Afgelopen week plaatsen we al een bericht over de bijeenkomst en inmiddels is ook het programma rond. Kort samengevat: het wordt een dag met volop ruimte om te delen, om meer te weten te komen over wat de overgang is en je krijgt handige tips.

Datum: woensdag 10 april

Het programma:

09.00    Inloop
09.15    Opening en kennismaking
10.00    Ervaringen delen met behulp van LEGO® SERIOUS PLAY®
12.00    Heerlijke (en gezonde) lunch
12.45    Overgangsconsulent Stef Boes van Nieuw Getij deelt kennis en tips
14.15    Koffiepauze
15.30 en 15.30  Keuzemenu, maak een keuze uit:

  • Consult van Stef Boes
  • Ontspanningssessie met Daniëlle
  • Wandelen met opdracht
  • Behandeling van Jort*
  • Werken met Liefde met Annemieke
  • Tijd voor jezelf om alles op een rij te zetten

16.30    Afsluiting met persoonlijke actiepunten
17.15    Napraten met hapje en drankje
18.00    Klaar!

Keuzemenu: Het rooster met bijbehorend aantal deelnemers voor het keuzemenu is in de maak. Heb je al een voorkeur, kan je dat al wel aangeven als je je aanmeldt. Het keuzeonderdeel met een sterretje is een individuele sessie waarvoor de behandelaar een extra bedrag vraagt. Je kunt bij aanmelding aangeven of je hier gebruik van wilt maken.

Locatie: De Kiemschuur in Rotsterhaule (vlakbij Heerenveen). Volop parkeergelegenheid. Kom je met het openbaar vervoer? Dan stemmen we samen af wat handig is.

Kosten: je betaalt € 275 voor de hele dag inclusief een lekkere lunch en een hapje bij de afsluiting. Dit bedrag is exclusief btw.

LET OP:
Je kunt je niet meer aanmelden voor deze dag. Heb je nog wel interesse? Bijvoorbeeld voor binnen je eigen organisatie of beroepsvereniging? Neem dan contact met ons op.